Tolure Vippeserum + Volume Mascara

DKK 918.00 DKK 699.00

  • Tilbud
  • Mascara
  • Vippeserum

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 000001 - 0009 Kategori:

Beskrivelse

Tolure Hairplus er et vidundermiddel, som har tidligere har vundet prisen som det mest kendte vippeserum i Tyskland.

Tolure Hairplus hjælper dine vipper med at opnå deres optimale længde, tæthed og fylde. Det er et produkt der virker på alle, uanset om man har korte, lange, fyldige eller ikke fyldige vipper.

Ved daglig anvendelse, opnår vipperne deres maksimale længde, tæthed og tykkelse og giver et naturligt, men intenst udseende. De første resultater vises efter blot 4 ugers daglig brug, mens det fulde resultat vises efter 8-10 uger.

Tolure Hairplus kan også benyttes til dine øjenbryn, så du ikke behøver at investere i to forskellige produkter. Serummet har især en god effekt på huller og bare pletter, hvor der ønskes yderligere hårvækst.

Det er muligt at påføre Tolure Hairplus, selv hvis du benytter vippe extensions og permanent make up. Tolure Hairplus trænger ind i hårsækkene og fremmer deres naturlige vækstpotentiale. Med sine bio-peptider forebygges hårtab og  fremmer væksten af bryn og vipper.

Tolure Hairplus indeholder A, C og E vitamin, som beskytter din hud og giver den de næringsstoffer den har brug for.
Der er tilsat ginseng ekstrakt, som maksimerer hårets naturlige vækstpotentiale. Det beroligende, lindrende og fugtgivende panthenol samt blomster- og frugt ekstrakter gør dine vipper og bryn glatte og smidige, mens irriteret hud beroliges.

Tolure Hairplus er dermatologisk testet og 100 procent animal cruelty free.

Anvendelse:
1x dagligt, hver aften på et rent og afvasket ansigt. Påfør et tyndt lag serum på øvre, samt nedre vippekant. Hvis du benytter det til brynene, påføres den på de ønskede områder, hvor der ønskes yderligere hårvækst.
En Tolure Hairplus holder 3 til 4 måneder ved normal påføring.

NB: Da Hairplus er et meget aktivt produkt, kan rødme og svien om øjenomgivelserne opleves i starten. Denne rødme vil aftage når huden har vænnet sig til den ekstra aktivitet. Det er ikke farligt, men undgå direkte kontakt med øjet.
Såfremt du har særligt sensitive eller tørre øjne, kan du med fordel bruge den milde Tolure Hairplus X10 Lash

————————————————————————————–

Hvad kan Tolure BlackToNature Volume Mascara egentlig gøre?

BlackToNature Mascara giver øjenvipper en dyb sort farve og sikrer volumen og længde uden at klæbe eller smøre ud.

Børsten giver den bedste effekt, og takket være sin gode form kan man let nå de fine, små øjenvipper på den indre vippe linie, såvel som de lange øjenvipper i midten.

Den specielle børste med en række børstehår tæt på hinanden hjælper med at opnå at den adskiller øjenvipper perfekt samt adskille dem for at give dem ekstra længde og defineret volumen.

Øjenvipperne ser tættere og stærkere ud.

De naturlige æteriske olier giver mascaraen en behagelig frisk lugt og hjælper med at undgå irritation i følsomme øjne.

 

Hvordan fungerer Tolure BlackToNature Volume Mascara?

Den specielle formel indeholder et mineralfarvestof, der naturligt giver øjenvipper en imponerende sort kulør.

Ingredienser i organisk kvalitet, såsom agurkekstrakt og mandelolie, plejer øjenvipper og giver fleksibilitet og volumen uden at klumpe.

Bærvoks nærer og giver det sorte en naturlig glød. Den indeholdte palmeolie kommer fra certificeret, bæredygtig produktion (MB Mass Balance) og sikrer en perfekt konsistens under påføring og hjælper med at vippe vipperne.

E-vitamin og æteriske olier (f.eks. Ricinusolie, solsikkeolie) nærer og styrker øjenvipperne og beskytter derved mod skøre øjenvipper.

 

Hvordan anvendes Tolure BlackToNature Volume Mascara?

Før øjenvippebørsten fra vipperod til vippens spids, med blide zig-zag-bevægelser.

Påfør flere gange for mere synlighed.