fbpx

om

Firmaet Amanda Lund har eksisteret siden 2015.

I 2015 blev jeg færdig, som læge eksamineret Fysiurgisk massør, kort efter startede jeg op hjemme i privaten, men i 2016 blev klinikken rykket til endnu smukkere omgivelser, i hjertet af Rudkøbing by, i gågaden. Der har jeg ligget siden august 2016. I midten af 2017, blev jeg uddannet vippeteknikker, og i slutningen af 2017 blev jeg uddannet negleteknikker, jeg brænder meget for mit arbejde, og mit værk, jeg går højt op i kvalitet og perfektionisme.

I slutningen af 2018 lavede jeg en webshop, så jeg fik mulighed for at komme ud til mine kunder fra nær og fjern, så de har mulighed for at kunne handle via webshoppen. Mine produkter er specielt håndplukket og afprøvet før jeg kan sige “god” for dem på shoppen, det er vigtigt for mig, at alt er så personligt som muligt, så I ved at der er en person bagved skærmen, som virkelig vil dig det bedste.

Jeg håber du vil nyde din tid her på siden, har du nogen spørgsmål, står jeg altid til rådighed.

Min forretning betyder alt for mig, det betyder, at du får alt det unikke som jeg har skabt i de år, lige fra den personlige og gode service, til de bedste produkter på markedet.

Vi ses <3

Bedste Hilsner Amanda Lund